de Simio Booth

“Onze verplaatsbare stille cabine ‘’Simio Booth’’ zorgt voor een comfortabele en neutrale akoestische omgeving.”

Beschikbaar in verschillende groottes,
Geheel zelf samen te stellen met de gewenste kleuren.

De 4 krachten wat de Simio Booth zo goed maakt!

Geluidsisolatie

In ons ontwerpproces maken we volledig gebruik van akoestische simulatiesoftware zoals INSUL MARSHALL ACOUSTIC  om optimale akoestische prestaties te verkrijgen.

Onze Simio Booth voldoet aan de norm van milieuclassificatie Ontwerpwaarde: Rw+Ctr 30 db (+5 db) en RT0,75 s (+0,1 s).

Verlichting

Uitgerust met een 4000 K daglichtkleurtemperatuur LED-verlichtingssysteem (150 LX), voldoet het aan de behoeften voor gefocust werken.

Ventilatie

De ‘’Simio Booth’’ is uitgerust met een geluidsarm luchtventilatiesysteem. De doolhofachtige interne lay-out garandeert de noodzakelijke luchtcirculatie in drie minuten, terwijl de geluidsisolerende eigenschappen van de ‘’Simio Booth’’ behouden blijven.

Stroom

Onze ‘’Simio Booth’’ is uitgerust met een 12 V-USB-voeding en een vermogen van 100-220V/50HZ, in overeenstemming met de algemene apparatuurvereisten.

Materialen

Akoestisch interieur

Onze ‘’Simio Booth’’ heeft een effectief oppervlak van 60% bedekt geluidsabsorberend materiaal van polyestervezel. Dit draagt bij aan een verbeterde akoestische omgeving.

 

Geluidsisolatie gehard glas

Uit testonderzoek is gebleken dat conventioneel glas niet in staat in om de ruis voldoende te onderdrukken. Hierdoor hebben wij gekozen voor een dubbele beglazing, om de gewenste ruisonderdrukkingsprestatie te bereiken. Tevens is dit glas voorzien van een veiligheidskeurmerk (veiligheidsglas).

 

Modulair vilt

Het modulaire vilt is gebaseerd op niet-gevulkaniseerd butylrubber, bedekt met een zelfklevend PE-stapelvezelweefsel en bevestigd aan een contact-type hoofdkussen. Het is vochtbestendig, schimmelwerend, gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk te onderhouden. Door onze materiaalkeuze in combinatie met design hebben we met succes de beste verhouding gevonden voor geluidsabsorptie, geluids- en trillingsisolatie.

DE PUNTJES OP DE i

Anti-slijtage buitenkant

Het oppervlak van het cabine-isolatiepaneel is bedekt met een in Zuid-Korea gemaakte nanometer PP-bekleding, die een hoge weerstand heeft tegen wrijvingsvervuiling, UV-straling, vuur en vocht.

 

Extern kabelgat

Wij zorgen voor een kabelgat naar buiten voor het geval er data-/stroomoverdracht nodig is, bijv. opname, live, geluidgestuurde en interpretatiescènes. Het gat kan worden afgesloten wanneer het niet nodig is om geluidsflankering te voorkomen.

 

Demping Pad

Onze cabinebodem is uitgerust met een eigen demperblok om trillingen en contactgeluid beter te dekken.

KANTOOR, OPLEIDING, THUIS EN MEER

Kantoor

De kantoorindeling in de meeste bedrijven is momenteel ontworpen met open scheidingswanden. Het is minder beperkend in vergelijking met traditionele kantoren, maar persoonlijke privacy moet echter worden opgeofferd.

Uw telefoongesprek met uw klant kan bijvoorbeeld gemakkelijk worden afgeluisterd door uw collega’s, zelfs als zij dat niet van plan zijn. Bovendien neemt uw productiviteit af in een dergelijke lawaaierige omgeving.

Stel je voor dat je een belangrijke presentatie voor je klanten en baas aan het voorbereiden bent en je collega naast je aan het telefoneren is.

‘’Simio Booth’’ stiltecabine is een product om een ​​relatief stille ruimte te bieden in een open werkruimte. Het is eenvoudig te monteren en kan op elke locatie op kantoor worden geïnstalleerd. De ‘’Simio Booth’’ verplaatsbare stille cabine kan voor vele doeleinden worden gebruikt, zoals privévergaderingen en telefoongesprekken.

Opleiding

Ook in het muziekonderwijs en in trainingsinstellingen is een akoestische trainingsruimte van grote waarde. We hebben echter het belang van akoestiek in dergelijke ruimtes genegeerd, het heeft inderdaad een directe invloed op de perceptie van toon en intonatie van studenten. Andere grote ruimtegebreken zijn de onderlinge interferentie van studenten en geluidsoverlast voor de bewoner.

Wonen

Voor een gezin met kinderen moet een droomhuis bestaan uit een studeerkamer, een pianokamer, een recreatieruimte, een meditatieruimte en een fitnessruimte enzovoort. Een droomhuis zorgt voor comfortabel leven met privacy voor uw kinderen en uzelf. Dit is echter duur en niet elk gezin kan het betalen.

‘’Simio Booth’’ verplaatsbare stille cabine, met al deze functies, biedt u extra modulaire ruimte in huis, waarmee u uw droomleven kunt verwezenlijken.

Functioneel

‘’Simio Booth’’ verplaatsbare stille cabine is een ideale ruimte waar mensen hun volledige aandacht kunnen richten op dagelijkse taken met minder onderbrekingen.

‘’Simio Booth’’ verplaatsbare stille cabine zorgt voor een comfortabele en neutrale akoestische omgeving.

Een kleine ruimte
die voldoet aan al uw behoeften voor creativiteit, productiviteit en ontspanning

Iets voor uw kantoor, werkplek of thuis?

Wij vertellen u graag alle mogelijkheden en laten een booth zien!

nl_NLNederlands